E-BOOK MUDAHNYA BANGKIT SEMULA

 

E-book Mudahnya Bangkit Semula (dari naskhah China tua) ini mengandungi kaedah jaya diri (Self Improvement Method) kaum China Hainan zaman silam yang bersifat universal dan sesuai dipelajari oleh semua bangsa termasuk umat Islam khususnya di Malaysia dan Nusantara.

Panduan-panduan yang diberikan di dalam e-book ini amat realistik dan praktikal. Justeru bagi mendapatkan faedah darinya haruslah dengan mempraktikkannya. Para pembaca hendaklah memahami betul-betul garis panduan yang terkandung di dalamnya, melakukan kajian perbandingan dan melakukan rujukan-rujukan tambahan bagi memaksimakan keberkesanannya.

Kita kena menerima hakikat bahawa kehidupan ini akan sentiasa berhadapan dengan ‘peperangan demi peperangan’. Demikianlah juga perniagaan… adalah satu medan peperangan. Sesiapa yang masuk di dalam dunia bisnes ini akan ‘diperangi’, dia terpaksa ‘memerangi’ dan yang lebih penting dia wajib ‘bertahan’. Jadi, jangan anda mengeluh dan kesal dengan persaingan.

Usah bertangguh lagi!!! Dapatkan e-book yang sangat hebat yang ditulis oleh seorang penulis dan ahli perniagaan yang hebat iaitu Dato’ Rusly Abdullah. E-book ini berharga RM45. Ya… Empat Puluh Lima Ringgit Malaysia Sahaja.

E-book ini akan dihantar terus ke dalam inbox e-mail anda dalam tempoh 24 jam atau selewat-lewatnya 48 jam setelah pengesahan data pembelian dilakukan.

Untuk memilikinya, sila KLIK Di Sini atau layari laman web di bawah:-

www.MudahnyaBangkitSemula.com

www.MudahnyaBangkitSemula.com

www.MudahnyaBangkitSemula.com

Kami memanjatkan doa, semoga para pembeli dan pembaca e-book Mudahnya Bangkit Semula yang budiman akan mendapat manfaat dengan cara yang tersendiri dari pembacaan buku ini. In Shaa Allah.

 

Admin

KursusMutawwif.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *